Momenteel is er zoveel negativiteit om ons heen dat ik me deze week ga richten op dat waar jij blij van wordt.

Herken jij de volgende vraag? Wat wil ik echt, waar word ik blij van?

Hoe wil jij jouw leven inrichten?

Misschien vind jij het veel makkelijker om te bedenken wat je níet wilt, in plaats van wat je wél wilt.

Weet jij wat je écht wilt?

Of laat je je nog regelmatig meenemen op de golven van besluiteloosheid?

Om aan jezelf toe te geven wat je wel wilt, daar zitten vaak nog vele blokkades op.

Ik noem zomaar een paar voorbeelden van negatieve overtuigingen die zo’n blokkade kunnen vormen:

– Dat je keuze voor eeuwig is! (maar de grap is: je hoeft niet altijd te kiezen, het kan vaak ook en én. Het is niet in beton gegoten) En je kunt altijd weer een nieuwe keuze maken en deze eerdere keuze als ervaring meenemen.

– Dat anderen er iets van zullen vinden, je zullen ontmoedigen (maar waar ontmoedig jij jezelf nog met de overtuiging dat je het niet kunt of dat het niets voor jou is?)

Dus doe jezelf een plezier: denk niet alleen met je hoofd (waarmee je soms dingen helemaal stuk kan analyseren), maar voel ook met je hart. Wat voel je als je tegen jezelf zegt: dít is wat ik wil, ik word blij van….vul het maar in.

Welke actieve bijdrage ga jij jezelf cadeau doen?
Om dat te kunnen doen waar je echt blij van wordt?

Wat is het wat jij echt wilt?

Had ik je al verteld dat ik zelf mijn spirituele randje aan het opzoeken bent? Daar volg ik zelf nu een cursus voor en daar werd mij gevraagd bij een keuze die ik niet goed kon maken. Voelt het licht of voelt het zwaar?

Als het licht voelt direct maken die keuze, het past bij jou.

Voelt het zwaar? Zoek dan hulp! Ga onderzoeken. Praat met mensen erover of zoek een buitenstaander op die jou niet kent en je de juiste vragen kan stellen zonder vooroordeel. Zoek bijvoorbeeld een coach 😊

En weet je in een gratis online inzicht sessie stel ik jou ook de juiste vragen omdat alle antwoorden en oplossingen al in jou zelf verborgen zitten. Op een onbewust niveau. En ik word er echt blij van als ik dat wat onbewust is bij jou, bewust kan maken. Zodat jij uiteindelijk zicht krijgt in de voor jou juiste keuze.

Wil jij een gratis online inzichtsessie van mij? Meld je dan aan op: https://www.werkgeluk50plus.nl/aanmelding-gratis-online-inzicht-sessie/

Lieve groet,