werkstresscoach

Of heb jij het lef om de sprong te wagen?

Heel vaak hoor ik het in mijn omgeving Het wachten op het juiste moment.

Nee je gaat je nu niet laten coachen want ja wat zullen ze dan wel niet van mij vinden? Veel vrouwen zien zich laten coachen toch als een soort van falen.

Maar ik vind echt (en niet omdat ik nu zelf ook coach ben hoor) dat het bij je ontwikkeling hoort.

Tegenwoordig bij de jonge garde is het veel gewoner om naar een coach te gaan die jouw de juiste vragen weet te stellen waarop jullie samen de antwoorden vinden waarmee je weer verder kan in je leven en je werk.

Gek eigenlijk dat de “oudere” garde dit niet zo ziet. En met oudere garde bedoel ik vrouwen van mijn leeftijd, dus 50+ vrouwen ?

Ik heb het zelf meegemaakt toen ik aan een coachee vroeg of zij mij kon aanbevelen, dat ze zei ‘Ja maar dan moet ik zeggen dat ik bij jou ben geweest?’ Ehm ja was mijn antwoord en dacht er direct bij hoeveel stappen deze vrouw gemaakt had in haar leven en werk en er niet trots op kon zijn dat zij dit samen met een coach had gedaan.

Wacht jij op het perfecte moment?

Wat is dat moment dan? Dat je echt zelf niet meer verder kan? Of dat je misschien al in een burn-out zit?

Jammer hoor want ik kan jou juist helpen om daar niet in te komen.

Herken jij dit? Dat je je verschuil achter allerlei redenen om maar niet aan jezelf te werken?

Dat jouw organisatie jouw coachtraject maar moet betalen?

Dit wordt vaak gedaan hoor. Zelf heb ik ook bijna 10 jaar als coach in het ziekenhuis gewerkt.
Wat ik soms jammer vond daaraan was, dat je dan min of meer gestuurd werd door je LG en dan ging je maar. Want ja anders werkte je niet mee aan je ontwikkeling of aan je herstel.

Dit wilde ik pertinent niet meer. Ik wil alleen vrouwen coachen die graag zelf willen. Die inzicht willen krijgen in zichzelf, die stappen willen zetten in hun werkzame leven.

En hou me ten goede hè, dit hoeven echt geen grote carrière stappen te zijn. In het ziekenhuis waren dit werkgerelateerde problemen. Dus alles wat met werk te aken had. Waarbij zelfs indutten en niet weten wat je nog leuk vindt aan je huidige baan ook voorbij kwam.

Wil je verdere uitleg? Kijk dan op onderstaande video, hier ga ik dieper op de punten in.


Heb jij het lef om de sprong te wagen?

Waar zal jij eens met mij van gedachte over willen wisselen? (klinkt misschien niet zo erg als coachen ?)

Weet je dat dit ook kan in een gratis online of telefonische inzichtsessie?

Wist je dit niet en wil je dit wel eens graag? Meld je dan aan door op deze link te klikken.
Gratis en vrijblijvend geef ik jou persoonlijke tips: https://www.werkgeluk50plus.nl/aanmelding-gratis-online-inzicht-sessie/