Verandering is in het begin moeilijk, daarna verwarrend en uiteindelijk fantastisch, stond er deze week op mijn coachkalender (tekst van Robin Sharma).

Dat merk ik steeds weer als ik vrouwen coach. Veranderingen aanbrengen in je werk en in je leven is best moeilijk. “Mijn spirituele coach zegt ‘wat kan wel en wat kan nu’, dit vind ik steeds waardevoller. Kleine stappen zetten om ooit je grote droom of wens te realiseren. Steeds in beweging blijven.

Terugkomend op meer werkplezier. Vraag ik vaak welke situatie of collega triggert jou? Waarmee precies en waarom triggert het jou?

  • Komt het door een ervaring in het verleden?
  • Of door een bepaalde houding of gedrag door die ander?
  • Wat komt er omhoog?
  • Wat voel of denk je?

Weet dat wat jou triggert uitnodigt voor wat zelfonderzoek.

Vaak ben je veel te streng voor jezelf. Wil je het niet voelen of er over nadenken en stoppen we ‘het‘ weer diep weg.

Waarom toch? Je mag echt wat aardiger tegen jezelf zijn.

Hoe kan jij hier anders mee omgaan? Positiever! Wat of wie heb je daarvoor nodig?

Veranderingen; iedereen wil dat situaties veranderen, vooral als je het op je werk niet leuk meer hebt, maar niemand wil zelf veranderen 😊

Raar eigenlijk.

Veranderingen kunnen namelijk ook heel leuk zijn.

Spannend en eng natuurlijk ook. Zeker leuk als het je lukt om ervan te leren. Om het om te buigen naar positiviteit.

En nee dat lukt niet altijd en soms duurt dat wat langer. Geeft dat? Denk ik niet, ook dat is zelfliefde dat je er wat langer over mag doen.

Coaching

Als coach begeleid ik vrouwen bij veranderingen aanbrengen op het werk en in hun leven die het werk en hun leven leuker maken!

De één vindt een andere baan na of tijdens het coachtraject, de ander krijgt meer zelfvertrouwen en weer een ander maakt van haar hobby haar werk naast haar baan.

Leuke veranderingen, spannend en eng ja ook, juist daar leer ik jou mee omgaan.

Samen de stappen zetten om tot jouw gewenste resultaat te komen.

Dus; WAT KAN WEL EN WAT KAN NU?

Alles is oké.

Lukt het je niet alleen zoek dan hulp bij iemand die wat verder van je afstaat, die niet al een vooroordeel over jou en de situatie heeft maar jou de juiste vragen kun stellen om te veranderen naar een mooiere versie van jezelf. Blij en gelukkig in je werk en met je leven.

Lieve groet,