Terug op de werkvloer en dan?

Je weet dat het anders moet na je burn-out, maar hoe dan?

Je weet dat het anders moet na je burn-out!

Je hebt je traject bij de psycholoog afgerond en goed naar jezelf leren kijken. Langzaam aan ben je aan het re-integreren, dat lukt aardig.
Maar dan is iedereen er weer aan gewend dat jij er bent, er komt steeds meer op je af. Collega’s en leidinggevende verwachten meer van je.
De intensiteit van je werk neemt toe.Natuurlijk snap je dat best maar je bent huiverig of je het wel kan. Je wil wel maar niet meer op dezelfde voet als voor je burn-out. Je wilt stressbestendig worden! Weer met plezier werken.

In een effectief terugkeertraject begeleid ik jou stap voor stap naar stressvrij werken, zodat je voldoende energie hebt voor je werk maar ook voldoende energie over  voor je privéleven.

In minder dan 3 maanden ga je naar opbouwen van werkuren of hervatten van je eigenlijke taken, met voldoende energie voor werk en privé! Pak je je baan terug op jouw manier.

En na dit traject:
– Heb je je energie stapsgewijs leren opbouwen voor het werk maar ook voor je privé leven, in balans.

– Kun je duidelijk aangeven wat je kan en wat je wil, je grenzen bewaken.

– Bouw je kleine micropauzes in door de dag heen.

– Lukt het om focus te houden waardoor je vol zelfvertrouwen weer je medische handelingen kunt doen.

– Kun je afwegen wanneer NEE zeggen even nodig, is zonder schuldgevoel.

– Maak je keuzes om jezelf verder te helpen en niet alleen om te pleasen.

Wat ik heb geleerd van het coaching traject is:
– inzicht gekregen in mijn valkuilen en kernkwaliteiten en gedrag.
– mijn zelfvertrouwen vergroot.
– om anders om te gaan met bepaalde situaties.
– bepaald gedrag is besproken, zoals perfectionisme en bescheidenheid
– meer in balans te komen.

Annemarie

 

Jouw verhaal is mijn verhaal!

Sija Dupré, werkstresscoach

Ook ik kreeg een burn-out en moest weer re-integreren.

Ik had het gevoel dat iedereen aan mij trok, om maar weer zo snel mogelijk de oude te zijn. Niets wat ik zelf liever wilde natuurlijk. Alleen zijn hardlopers doodlopers in dit geval. Telkens viel ik terug omdat ik mezelf te weinig gunde. Graag wilde ik voldoen aan alle eisen die men aan mij stelde.Maar ik had niemand die mij begeleide.

Dat moet anders bedacht ik mij na mijn herstel!

Ik heb 30 jaar in het ziekenhuis gewerkt, zowel in het team maar ook als leidinggevende. In 2010 studeerde ik af in HBO Bachelor Management met als specialisatie psychologie en coaching. Waarna ik de laatste 10 jaar ook als coach naast mijn baan werkte, zowel in het ziekenhuis als in mijn eigen praktijk.

Na mijn burn-out heb ik mij gespecialiseerd in werkstress. Op het preventieve vlak, maar ook bij terugkeer na een burn-out.

Ik ga jou praktisch begeleiden en jou leren hoe jij wel lief voor jezelf kan en mag zijn bij terugkeer op de werkvloer. Hoe het anders kan! Hulp is fijn!

Al mijn kennis en ervaring van deze 30 jaar ga ik met jou delen.

In dit traject ga jij weer energie krijgen, voor zowel werk en privé, en leren te lief zijn voor jezelf. Ontspannen weer aan de slag.

Wat jij wil en kan en niet persé wat er allemaal moet.

Stressbestendig!

Terug op de werkvloer en dan?

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg!
JA! Ik meld mij aan voor dit terugkeertraject!

Niet zomaar een coaching maar ééntje die:

– Jou laat ervaren dat je met de juiste stappen meer zelfvertrouwen krijgt en weer energie te krijgt voor werk en privéleven.

– Je werkplezier en passie in de zorg teruggeeft, zodat je relaxt met patiënten, cliënten of bewoners kan werken ondanks de hoge werkdruk.

– Je heel veel zelfinzichten geeft.

– Vol zit met tips die jezelf direct kan toepassen.

– Succesvol is voor iedereen die het echt anders wil gaan doen na uitval met stressklachten.

 

 

Ik wist eerlijk gezegd niet zo goed wat ik moest verwachten maar ik wilde alles aangrijpen wat me zou kunnen helpen om weer plezier en rust in mijn werk te krijgen. Met Sija had ik gesprekken over mijn gevoel. Verder gaf ze me opdrachten. En een van de dingen die ik ook echt van Sija heb geleerd is het leven in het nu en te genieten van dingen en je niet van te voren al druk maken over zaken. (mindfulness). Ik werk inmiddels weer met plezier en heb weer rust gevonden in mijn werkzaamheden.

Monique verpleegkundige

Wil jij hier ook voor gaan?

Wacht dan niet langer en klik NU door om je aan te melden. Wij gaan dit samen doen! Ik ga jou succesvol begeleiden om stap voor stap terug op de werkvloer te komen zodat jij je staande kunt houden in alle hectiek en weer stressvrij kunt werken.

Tijd om hulp te vragen bij jouw terugkeer op de werkvloer.

Jouw investering: € 450.- voor 4 persoonlijke contactmomenten van 1½ uur en voor mijn ondersteuning via mail en telefoon bij stressvolle situaties.

 

Je gaat weer genieten van je werk in de zorg.
NB:Steeds meer zorginstellingen reserveren een budget voor persoonlijke ontwikkeling, voor individuele coaching trajecten. Aandacht voor preventie van werkstress en vitaliteit worden gelukkig belangrijker onderwerpen op de werkvloer omdat de zorgprofessional nu eenmaal het belangrijkste kapitaal is van de zorginstelling. Informeer naar de coach- of opleidingsbudgetten bij HR, je leidinggevende of de directeur van jouw zorginstelling.

 

JA! Ik meld mij aan voor dit terugkeertraject!