Aanbevelingen

Zij werken weer met plezier in de zorg. Dat wil jij toch ook?

Ik heb Sija ervaren als een hele prettige coach. Ze had aandacht en begrip, maar was ook zeker oprecht en eerlijk in het geven van feedback. Ik kreeg bij haar echt het gevoel dat ze mij coachte vanuit de juiste motivatie. Het draaide om mij. Ze wilde mij echt als mens verder helpen door te spiegelen en inzichten te geven over mijzelf die ik nog niet had. Daarnaast gaf ze ook hele praktische tips waarmee ik aan de slag kon om mijn kwaliteiten beter inzichtelijk te maken. 

  Effecten van het coachtraject met Sija op mijn functioneren zijn:

  • Het los kunnen laten van het werk
  • Ik weer meer vertrouwen heb gekregen in mijn handelen
  • Weer plezier en vertrouwen heb in mijn werk

  • Terugschakelen! Dat heb ik geleert in het coachtraject bij Sija. Terugschakelen naar mijn eigen verwachtingen, mijn eigen doelen en mijn eigen kwaliteiten.

  Door het coachtraject met Sija heb ik geleerd om mijn zelfvertrouwen te vergroten. Ik heb mogelijkheden gekregen om anders om te gaan met bepaalde situaties en ik ben meer in balans.

  De gratis workshop “Keuzes maken” bij Sija op 27-01 was erg verhelderend. Hoe stel je jezelf een einddoel, hoe kom je uit je comfortzone zonder jezelf geweld aan te doen? Sija kan je inspireren!

  Iedereen maakt keuzes maar waarom precies die keuze ? Het was voor mij een inspirerende avond om eens goed naar mezelf te kijken en ervaringen met anderen te delen .Een echte aanrader !

  Bij Sija heb ik de gratis workshop “keuzes maken” bijgewoond. De trainster Sija Dupre weet op een enthousiaste, respectvolle, energieke manier je te inspireren en te triggeren. Met veel tips en tools heb ik deze workshop als heel waardevol ervaren. Een echte aanrader!

  De manier waarop Sija de vragen aan je stelt, zorgt ervoor dat je op een andere manier naar jouw situatie gaat kijken en geinspireerd wordt een einddoel te stellen. Het stellen van een einddoel, de stip aan de horizon, maakt het gemakkelijker keuzes te maken.

  Een keuze maken door inzicht en zelfkennis is mogelijk bij Sija.

  Tijd om actie te ondernemen voor het te laat is

  Neem je eerste stap en vraag vandaag je gratis sessie aan!

  Je gaat weer genieten van je werk in de zorg.

  JA! Ik wil graag een gratis ontstress-sessie