Aanbevelingen

Zij werken weer met plezier. Dat wil jij toch ook?

Ik heb Sija ervaren als een hele prettige coach. Ze had aandacht en begrip, maar was ook zeker oprecht en eerlijk in het geven van feedback. Ik kreeg bij haar echt het gevoel dat ze mij coachte vanuit de juiste motivatie. Het draaide om mij. Ze wilde mij echt als mens verder helpen door te spiegelen en inzichten te geven over mijzelf die ik nog niet had. Daarnaast gaf ze ook hele praktische tips waarmee ik aan de slag kon om mijn kwaliteiten beter inzichtelijk te maken.
Miranda

Dankjewel voor je 5-daagse. Heb het alle dagen kunnen volgen via de mail. Heb er echt tijd voor genomen al was het niet altijd even makkelijk. School en werk en mantelzorger zijn slokt al heel veel tijd op en dan heb ik het nog niet eens over het huishouden en vrije tijd. Maar toch wil ik je zeggen dat deze 5 dagen mij tot denken heeft gezet. Jou gevolgd via de filmpjes en de vragen beantwoord. Oei wat waren die soms pittig en confronterend. Wil je heel erg bedanken Sija. Heel fijn dat je dit zo met iedereen wil doen en ons het inzicht laten geven wat nu echt belangrijk is om het vol te houden.
Arja, leerling VIG eind tweede jaars

.

Effecten van het coachtraject met Sija op mijn functioneren zijn:

  • Het los kunnen laten van het werk
  • Ik weer meer vertrouwen heb gekregen in mijn handelen
  • Weer plezier en vertrouwen heb in mijn werk

Monique

Ik wilde graag begeleiding en advies hoe om te gaan met stress op het werk van Sija. Zelfkennis ontwikkelen en groeien in zelfvertrouwen.
Sija stelde gerichte vragen. Sluit aan op mijn wensen en behoeften. Zij kan doorvragen zodat ik bij mijn gevoel kan komen. Een spiegel voorhouden en actief aan het werk zetten in de praktijk en tijdens de sessies reflecteren. Ze is zeer betrokken. Speelde goed in op mijn situatie en gaf feedback.
Ik mag er zijn. Ook al verschil ik van mening met anderen.
De effecten die ik na het traject ervaar zijn: Minder stress op het werk door ademhalingsoefeningen te doen. Meer zelfvertrouwen gekregen dat geeft meer plezier op het werk. Ik ben trots op wat ik gedaan heb. 

Janneke
Verpleegkundige

Ik hoopte dat mijn stress level rondom mijn werk zou zakken naar een acceptabel nivo door een coachtraject bij Sija. Dat ik niet meer zou wakker liggen van mijn werk. Eigenlijk kon ik me niet voorstellen dat dit in een paar gesprekken zou lukken 😊
Sija prikte door mijn verbale capaciteiten heen en hield me een spiegel voor. Ze is erg betrokken.
Ik heb heel veel geleerd tijdens dit coachtraject. Zoals trots zijn op mezelf, dat de onzekerheid die ik ervaar onnodig is.
Sija liet me zien dat ik heel veel please gedrag vertoon, door dit te erkennen zie ik nu al verschil in mijn gedrag en het effect bij collega’s.

Ik ben zeer tevreden, mijn doel van stress vermindering is ruimschoots gehaald. Er is nu veel meer balans tussen werk en privé. Vrij voelt nu als vrij en niet als pauze voor volgende werkdag.

Deze dame wil graag anoniem haar review geven.
En dat respecteer ik natuurlijk.

Ik heb de online coaching gedaan “ durf ja te zeggen tegen jezelf”
Hierbij krijg je 3 weken dagelijks een training/ overdenking en opdracht waarmee je aan de slag gaat. Je start met een live ( via zoom) gesprek met Sija dan halverwege en aan het einde heb je weer een coachinggesprek.
Ik heb het persoonlijke hiervan als erg prettig ervaren en ik kan het echt iedereen aanbevelen die geen nee durft te zeggen en daardoor zichzelf voorbij loopt.
Jolanda van de Water
Planner

Door het coachtraject met Sija heb ik geleerd om mijn zelfvertrouwen te vergroten. Ik heb mogelijkheden gekregen om anders om te gaan met bepaalde situaties en ik ben meer in balans.

Het was een Heerlijke wandeling vanmorgen, voor herhaling vatbaar! Ook fijn om mezelf eens te laten leiden i.p.v. dat ik de leiding heb zoals bij mijn stiltewandelingen. Heerlijk is dat. Dank je wel Sija.
Jolanda Baan

Vanochtend voor het eerst mee geweest met een mindfulwandeling. Even niets moeten en alleen maar bewust bezig zijn met de omgeving. Aanrader. Ik ga lekker ontspannen het weekend in. Bedankt Sija.
Marja van Pelt

Het was een fijne wandeling. Voor mij een complete onthaasting. Even weg uit de ratrace. Niets anders te doen dan even pas op de plaats, even genieten van de ontluikende lente. Een mooi wandelgebied ook.
Michelle Friends

Ik vond het een leuke, leerzame cursus: leren nee zeggen met respect voor de ander en liefde voor jezelf. Het blijkt voor mij best wel een “ding”. Al heel gauw zeg ik “ja”. Vooral zonder nadenken en eigenlijk is dat niet met respect voor de ander. Want wat heeft de ander er nu aan dat je ja zegt en nee doet? Dat was een behoorlijke binnenkomer. Dankzij het feit dat Sija mezelf liet nadenken over “nee zeggen” kwam ik erachter hoe dat bij mij in zijn werk gaat. Leuk om te horen dat bij de andere cursisten anders was: geen mens is hetzelfde, blijkt maar weer.
Alie Bruins

De gratis workshop “Keuzes maken” bij Sija op 27-01 was erg verhelderend. Hoe stel je jezelf een einddoel, hoe kom je uit je comfortzone zonder jezelf geweld aan te doen? Sija kan je inspireren!

Iedereen maakt keuzes maar waarom precies die keuze ? Het was voor mij een inspirerende avond om eens goed naar mezelf te kijken en ervaringen met anderen te delen .Een echte aanrader !

Bij Sija heb ik de gratis workshop “keuzes maken” bijgewoond. De trainster Sija Dupre weet op een enthousiaste, respectvolle, energieke manier je te inspireren en te triggeren. Met veel tips en tools heb ik deze workshop als heel waardevol ervaren. Een echte aanrader!

De manier waarop Sija de vragen aan je stelt, zorgt ervoor dat je op een andere manier naar jouw situatie gaat kijken en geinspireerd wordt een einddoel te stellen. Het stellen van een einddoel, de stip aan de horizon, maakt het gemakkelijker keuzes te maken.

Een keuze maken door inzicht en zelfkennis is mogelijk bij Sija.

Tijd om actie te komen voor het te laat is!

Neem je eerste stap en vraag vandaag je gratis online inzicht-sessie aan!

Je gaat weer genieten van je werk.

JA! Ik wil graag een gratis inzicht-sessie