Hoe fijn zou het zijn als je geen stress meer zal ervaren in je werk in de zorg.

In de gratis ontstress-sessie kijken we samen wat jij nodig hebt en hoe ik jou daarmee kan helpen.

 

 

Heb jij lichamelijke klachten van de stress?

Neem je werkplezier en je passie  af, maar je loyaliteit naar patiënten/cliënten en collega’s maken dat je tóch hard werkt.

Elke avond plof je uitgeblust op de bank.

Het minste of geringste maakt je emotioneel. Soms reageer je je af op je kinderen en je partner. Je schaamt je ervoor.

Het komt zelfs voor dat je vergeetachtig bent.

Dat maakt je onzeker bij het delen van medicijnen en het prikken van infusen.

Je maakt je er zorgen over.

Je zit in een vicieuze cirkel van slecht slapen en moe zijn. En alsmaar piekeren over het werk.

Je wéét dat er iets moet gebeuren.

Maar wat dan en hoe dan, want je eerdere pogingen waren weinig

Hoe fijn zou het zijn als je geen stress meer zal ervaren in je werk in de zorg.

Dat je weer plezier en passie terugkrijgt en relaxt met patiënten en cliënten kan werken ondanks de hoge werkdruk en dat je voldoende energie overhoudt voor je privéleven. Dat jij je vertrouwen terugkrijgt in je medische handelingen.

Hoe nu verder?

Ik ga er 100% voor om jou te helpen!

Werkstresscoaching

“Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt” Misschien herken je dit ook wel bij jezelf. Je werkt zo hard, dat je thuis chagrijnig en moe bent. Je hebt geen zin meer om leuke dingen te doen en sociale afspraken met je partner, kinderen, familie en vrienden geven je geen energie meer. Er moet iets veranderen, want zo kan het niet langer. Hoe zal het voor je zijn als je weer met passie kunt werken zonder werkstress te ervaren?

Paladijn bouwt en herbouwt Worpress websites

Nazorgcoaching

Als je gaat doen wat je deed, krijg je wat je kreeg! Je weet dat het anders moet na je burn-out, maar hoe dan? Ik weet hoe het werkt en kan jou helpen om stressbestendig terug te keren op de werkvloer! Vaak is jouw leidinggevende wel bereidt om jouw investering te ondersteunen!

 

Zorginstelling

Heb jij een medewerker in jouw zorginstelling die werkstress ervaart en regelmatig uitvalt. Je bent bang dat er een burn-out op de loer ligt en wil haar hier graag voor behoeden. Ik weet hoe het werkt en kan jouw organisatie helpen om deze medewerker te leren om stressbestendig dit werk te doen.

 

 

Zij volgenden ook een coachingstraject:

Ik heb Sija ervaren als een hele prettige coach. Ze had aandacht en begrip, maar was ook zeker oprecht en eerlijk in het geven van feedback. Ik kreeg bij haar echt het gevoel dat ze mij coachte vanuit de juiste motivatie. Het draaide om mij. Ze wilde mij echt als mens verder helpen door te spiegelen en inzichten te geven over mijzelf die ik nog niet had. Daarnaast gaf ze ook hele praktische tips waarmee ik aan de slag kon om mijn kwaliteiten beter inzichtelijk te maken.

Effecten van het coachtraject met Sija op mijn functioneren zijn:

  • Het los kunnen laten van het werk
  • Ik weer meer vertrouwen heb gekregen in mijn handelen
  • Weer plezier en vertrouwen heb in mijn werk

Wil jij ook weer gewoon gelukkig zijn?

Ervaar geen stress meer in je werk in de zorg

Ik weet hoe het werkt want jouw verhaal is mijn verhaal. Ik heb het alleen leren ombuigen; met hart en ziel leven en met hart en ziel werken. IN BALANS. Met genoeg energie voor beide delen. En ik ga je leren hoe ik dat gedaan heb.

Ja! Ik wil een gratis ontstress-sessie.

Hoe nu verder?

Sija Dupré, werkstresscoach

Wat gebeurt er als je niets gaat veranderen? Als de werkdruk en stress nog verder toeneemt, wat absoluut gaat gebeuren. Met jouzelf persoonlijk, fysiek en mentaal. Maar ook in de relaties met de mensen om je heen? Je wilt toch niet opbranden? Pak werkstress NU aan en doe het niet alleen!

Hoe zal het voor je zijn als …..

Je weer kan genieten van je werk in de zorg en met meer zelfvertrouwen je werk kunt doen? 

Het je lukt om je grenzen aan te geven en jezelf in de hand hebt wat er gebeurt. Dat je op tijd naar huis kunt gaan en dingen los kunt laten en dat werk op je werk blijft en privé weer van jouzelf is?

Je weer energie krijgt van werken met patiënten en cliënten in plaats dat je leegloopt?

Tijd om in actie te komen voor het te laat is. In de gratis ontstress-sessie kijken we samen wat jij nodig hebt en hoe ik jou daarmee kan helpen.

Tijd om actie te ondernemen voor het te laat is.

Ja! Ik wil een gratis ontstress-sessie.