Lezing of workshop

Ben je op zoek naar een lezing of workshop voor jouw evenement of op de werkvloer?

Regelmatig geef ik een lezing of workshop zowel online als ook op de werkvloer.

Wil jij dit ook graag organiseren op jouw werkplek of in jouw organisatie?
Neem dan even contact met mij op: 06-47329733.

Herken jij dit……

• Je ervaart iedere dag stress?
• Dat je naar huis gaat (te laat) met weer het gevoel dat je tekort bent geschoten?
• Dat je ondanks dat je keihard aan het werk bent nog steeds het gevoel hebt dat je tekortschiet?
• Dat je buikpijn krijgt als je ‘s morgens opstaat met het gevoel dat je weer een hele dag moet werken?
• Dat je niet meer kunt luisteren, omdat je je niet kunt concentreren?
• Dat jij van jezelf alles moet op het werk?
• Dat jij met iedereen rekening houdt, omdat je geen nee kunt zeggen?
• Dat je moe en afgemat thuiskomt van je werk?
• Dat je de fijne samenwerking met je collega’s mist en het steeds minder gezellig wordt?

 

Wil je meer informatie bel me 06-47329733 of klik op de aanvraagknop!

Meer info voor een lezing of een workshop!

Roepende in de woestijn

Tijdens het jaar dat ik voelde dat het me boven de hoofd steeg heb ik dat regelmatig aangegeven bij mijn leidinggevende. Zelfs bij mijn P&O adviseur en bij de bedrijfsarts ben ik geweest. Maar ja….. ik was niet ziek hè. Ik bleef maar doorgaan. Ik voelde me echt een roepende in de woestijn. Tot op een dag het echt niet meer ging, ik knalde er letterlijk uit. Ik kon niet meer lezen en mij niet meer concentreren, ik had een burn-out. Ik weet waar je door heen gaat als je niet op tijd je grenzen aangeeft en je jezelf afvraagt of je nog wel de juiste dingen aan het doen bent en of je deze functie nog wel zo leuk vindt. Ik heb het allemaal meegemaakt.

Juist om deze reden wil ik jou en jouw organisatie helpen om je werkstress aan te pakken, voordat het te laat is. Door jou te helpen om bij hoge werkdruk geen werkstress te krijgen. Geen roepende in de woestijn te zijn maar zelf de regie van je leven weer te pakken.

Ben jij er klaar mee?

Ben jij klaar om nu definitief met je werkstress af te rekenen en nog met heel je hart en ziel in de zorg te blijven werken, maar daarnaast ook weer een eigen leven te krijgen? De dingen kunnen doen waar je ook energie van krijgt?

 

Wil je meer informatie bel me 06-47329733 of klik op de aanvraagknop!

Meer info voor een lezing of een workshop!

Wil jij weten hoe jij je werkstress zelf kan aanpakken om meer werkplezier te ervaren?

Regelmatig geef ik een lezing of workshop. Zowel online als ook op de werkvloer.

Hoeveel is het jou waard om …..

• ‘s Avonds weer energie te hebben voor leuke dingen?
• Weer met plezier naar je werk te gaan.
• Het weer leuk met je collega’s te hebben.
• Weer met een voldaan gevoel naar huis te gaan.

In deze lezing/workshop neem ik je mee naar Stressbestending leren Werken en krijg je ZES tips die je direct de volgende werkdag kan gaan gebruiken om geen werkstress meer te ervaren en weer te genieten van je werk in de zorg.

“Als je met hart en ziel wilt werken en leven, moet je ervoor zorgen dat je genoeg energie en veerkracht hebt.”

Wil jij weten hoe jij je werkstress zelf kan aanpakken om meer werkplezier te ervaren? Meld je dan nu aan!
Ik weet hoe het werkt want jouw verhaal is mijn verhaal. Ik heb het alleen leren ombuigen; met hart en ziel leven en met hart en ziel werken. IN BALANS. Met genoeg energie voor beide delen. En ik ga je leren hoe ik dat gedaan heb.

Bij alle lezingen is er voldoende tijd gereserveerd om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden!

Wil je meer informatie bel me 06-47329733 of klik op de aanvraagknop!

Meer info voor een lezing of een workshop!