Werk je in de zorg en ben je bang om op te branden?

 

  • Heb je lichamelijke klachten van de stress?

 

  • Neem je werkplezier en je passie  af? Maar je loyaliteit naar patiënten/cliënten en collega’s maken dat je tóch hard werkt.

 

  • Elke avond plof je uitgeblust op de bank. Het minste of geringste maakt je emotioneel. Soms reageer je je af op je kinderen en je partner. Je schaamt je ervoor.

 

  • Het komt zelfs voor dat je vergeetachtig bent. Dat maakt je onzeker bij het delen van medicijnen en het prikken van infusen.

Je maakt je er zorgen over. Je zit in een vicieuze cirkel van slecht slapen en moe zijn. En alsmaar piekeren over het werk.

Je wéét dat er iets moet gebeuren. Maar wat dan en hoe dan, want je eerdere pogingen waren weinig effectief

Hoe nu verder?

Actie helpt je verder, echt in de actie gaan!

Meld je aan voor een gratis online ont-stress-sessie van 30 minuten. Waarin ik jou een aantal tips geef om te ont-stressen op jouw werk.

Ik heb Sija ervaren als een hele prettige coach. Ze had aandacht en begrip, maar was ook zeker oprecht en eerlijk in het geven van feedback. Ik kreeg bij haar echt het gevoel dat ze mij coachte vanuit de juiste motivatie. Het draaide om mij. Ze wilde mij echt als mens verder helpen door te spiegelen en inzichten te geven over mijzelf die ik nog niet had. Daarnaast gaf ze ook hele praktische tips waarmee ik aan de slag kon om mijn kwaliteiten beter inzichtelijk te maken. 

Verpleegkundige

Wil jij hier echt voor gaan?

Wacht dan niet langer en klik NU door om je aan te melden voor de gratis online ont-stress-sessie. Ik ga jou tips geven om te ont-stressen op het werk!

Sija Dupré, werkstresscoach

Tijd om actie te ondernemen voor het te laat is!

GRATIS SESSIE TELEFONISCH OF ONLINE VAN 30 MINUTEN

 

Je gaat weer genieten van je werk in de zorg.

JA! Ik wil graag een gratis ont-stress-sessie