Coaching voor de kleine ondernemer, de éénpitter!

Met plezier werken in je eigen onderneming is belangrijk om te kunnen groeien zowel persoonlijk als ook zakelijk.
Ben jij dit plezier kwijt geraakt in alle hectiek dan kan ik jou helpen om dit weer te vinden.
Ik probeer altijd de juiste balans te vinden tussen adviseren en coachen.

Ben jij die kleine ondernemer zoals

 • fotograaf,
 • coach,
 • pedicure,
 • schoonheidsspecialiste,
 • masseur,
 • reikimaster,
 • tassenmaker,
 • haakster,
 • voetreflexer,
 • yogadocent

of een andere kleine ondernemer die graag plezier heeft in haar onderneming, vanuit haar kernwaarden met haar karakter en haar persoonlijke omstandigheden een leuk bedrijf wil runnen?

  Dan kan ik jou helpen!

Bij coachen halen wij samen de antwoorden die jij al in je hebt naar boven. Waarbij ik help met behulp van vragen om die antwoorden uit jou te krijgen en soms help ik jou op weg met een advies.

Ik help jou ook om dingen te versimpelen en het grote geheel terug te brengen naar een aantal taken en projecten. Dit voorkomt dat jij al werkstress krijgt voordat je echt begonnen bent aan je groei.

Ik ben je sparringpartner en samen bekijken we iedere stap om te bepalen of het de focus versterkt of juist verlegt.

Ook ben ik je ‘stok achter de deur’ 😊 en houd jou een spiegel voor zodat je leert te kijken naar jouw aanpak en te reflecteren op jouw weg.

Tevens help ik om beperkende overtuigingen te signaleren en deze om te zetten in nieuwe, krachtige gedachtes en ideeën die jou verder helpen.

Van frustratie naar flow ofwel van druk naar werkgeluk!

Want wanneer ben jij gelukkig in jouw onderneming?

 • Als je jouw kernwaarden kan inzetten
 • Als je gelukkig wordt van je klanten
 • Als je je angsten in de ogen durft te kijken
 • Als je producten of diensten de resultaten geven die jouw klanten verder helpen
 • Als je weet hoe en waarom je communiceert naar jouw klanten
 • Als je zichtbaar durft te zijn
 • Als je doelen durft te stellen en deze ook weer bij kunt stellen indien nodig
 • Als je omzet hebt waar je jezelf een salaris mee kunt betalen

 

Onderschat jezelf niet!

Jouw doelen, plannen, ideeën werkelijkheid laten worden vanuit je hart, gevoel en de zakelijke kant in je laten groeien op die wijze die bij jou past!
Ja! Ik wil dat jij me gaat coachen.

Ik heb een schitterend programma gemaakt heb die echt van binnen naar buiten werkt.

Te beginnen met je kernwaarden. Ja die zijn echt belangrijk. Want weet je ik heb zelf wel 4 businesscoaches gehad. Veel mooie ervaringen opgedaan, daar niet van. Die ik natuurlijk ook weer gebruik in mijn nieuwe programma 😊 Alleen werkt het niet om dingen 1 op 1 over te nemen van een ander.

Dus ook in dit programma werk ik met mijn werkplezier-model met de drie pijlers:

 1. Werk
 2. Gedrag en karakter
 3. Persoonlijke omstandigheden

Want echt het werkt niet als je een ander nadoet terwijl jij een ander karakter hebt en jouw persoonlijke omstandigheden ook heel anders zijn.

Dus die kernwaarden zijn heel belangrijk! Dat is de eerste module.

Vervolgens, in de 2e module bespreken we jouw blokkades op geld, eigenwaarde en ondernemerschap.

In de 3e module kijken we wie nu eigenlijk jouw ideale klant is, die klant waar jij heel erg blij van wordt dus. Waar je energie van krijgt i.p.v. energie van gaat lekken. Ze bestaan echt hè.

Daarna natuurlijk naar je producten of diensten in de 4e module en in de 5e module gaan we naar de buitenste ring van marketing, communicatie en zichtbaarheid.

Vervolgens staan we ook stil met jouw doelen in de 6e module, en je omzet (en nee ik ben geen financieel expert, maar kan je wel laten nadenken over wat jij zelf zou willen halen uit je onderneming).

Door naar de 7e module waarin we jouw actieplan maken en de laatste 8e module met de aantallen (ja alle hè dus ook de social media) en hoe jij je FOCUS kunt houden ook zonder mij 😊

Coaches, en zeker op het gebied van werk zijn niet ‘mijn ding’. Ik leerde Sija kennen en heb toch de sprong gewaagd om van haar kwaliteiten gebruik te maken ondanks mijn reserves. Waarom? Ik wilde graag mijn prakijk eens zakelijk bekijken want dat ben ik totaal niet, dacht ik.
Ik heb niks met geld en doelen en commercie.
Nou dat heb ik geweten! Met heel veel gevoel en liefde legt Sija haarfijn bloot waar bij jou je blokkades liggen en hoe jij met hart en ziel jouw mooie droom kunt uitbouwen en uitwerken.
Ze is een schat van een vrouw, met enom veel inzicht in zowel het gevoels- als het zakelijk leven. Want hoe dan ook, als ondernemer heb je daarmee te maken.
Ik raad jou van harte aan eens met haar te bellen of in gesprek te gaan.
Ze is een verrijking van jouw droom (letterlijk)
Jitske van der Brugge

Reikimaster, Live On Vital Earth

 

 

 

 

Ik ga jou helpen………

Met een coachtraject van binnen naar buiten! Gedurende 4 sessies met 8 modules van 2 uur inclusief opdrachten. Natuurlijk mag je mij ook mailen of bellen als dat nodig is dan help ik je direct verder.

Deze coaching doen we 1 op 1 (persoonlijk in mijn praktijk of via skype) met al mijn kennis vanuit mijn psychologie&coaching HBO bachelor studie, mijn eigen ervaring met het starten van een bedrijf naast een baan.

Mijn missie is echt werkplezier in jouw bedrijf!

Natuurlijk mag jij dat ook hebben als éénpitter.

Omdat jij een praktijk wilt die bij je past, waarin je je iedere dag als een vis in het water voelt. En waar je ook nog eens een boterham mee kunt verdienen met dat wat jij het liefste doet en waar je het allerbeste in bent.

Een ondernemer die graag plezier heeft in haar onderneming die werkt vanuit haar kernwaarden met haar karakter en haar persoonlijke omstandigheden een leuk bedrijf runt!

Onderschat jezelf niet, jij kunt het!

Zodat jij jouw doelen, plannen, ideeën werkelijkheid kunnen laten worden vanuit je hart, gevoel en de zakelijke kant in je laten groeien op die wijze die bij jou past!
Ja! Ik wil dat jij me gaat coachen.

Sija is er een meester in om de vinger op de zere plek te leggen. Daar heeft ze niet lang voor nodig, ze heeft snel door wat het probleem is waaraan je zou kunnen werken. Ze vertelt je dit duidelijk, recht voor z’n raap en met veel begrip en compassie. Haar tips en oplossingen zijn helder en gelijk toe te passen. Zij helpt je echt!

Roelie 't Jong

Fotograaf, Roelie 't Jong fotografie

Tijd om actie te ondernemen!

Jouw investering is maar € 800, voor dit waardevol coachtraject!

 

Van frustratie naar flow ofwel van druk naar werkgeluk!

JA! Ik wil dat jij me gaat coachen!