Ja, ik heb het gedaan!

Ik wil dit toch echt even met jou delen.

Want ik ben er eigenlijk al een jaar mee bezig!


Afgelopen 2 jaar had ik 2 banen wat ik best wel druk ging vinden. En niet alleen druk, ik merkte dat ik mezelf ook belemmerde in mijn groei. Vooral in mijn eigen coachpraktijk.

Na mijn burn-out ruim 4 jaar geleden heb ik in het ziekenhuis een andere functie geaccepteerd. Ik was leidinggevende en voelde ook wel aan dat ik na 8 maanden nog niet zo ver was om daar alweer in terug te kunnen keren. Ook re-integreren in deze functie ging niet. Er kwam een hele nieuwe functie van decentraal kwaliteitsmedewerker, daar ging ik voor, kon ik me eindelijk weer beter melden en in deze baan kon ik 24 uur werken. Super. 

Had ik eindelijk meer tijd om me op het coachen te richten, zowel in het ziekenhuis als in mijn eigen praktijk.
 
Het voelde helemaal goed en ik begon mij steeds meer te specialiseren in werkstressklachten bij de zorgprofessional. Tot op een moment dat ik voelde dat de balans niet goed meer was. Ik hield mezelf tegen om door te groeien als coach, heb nu eenmaal de neiging om mezelf graag te ontwikkelen en hierin ging veel vrije tijd zitten.

Iedere 5 jaar neem ik mijn eigen leven onder de loep, zo ook weer deze keer. Wat voelt goed, wat minder. Wat wil ik meenemen, wat juist niet. Dat heb ik mezelf jaren geleden al aangeleerd en helpt me echt vooruit. Ik hou nu eenmaal van doelen stellen en bijstellen ?
 
Een jaar lang heb ik er naartoe gewerkt om op 1 maart 2019 drie maanden een sabbatical als decentraal kwaliteitsmedewerker op te nemen om verder te kunnen groeien als coach. Misschien zelfs met een vervolg, maar dat zien we dan wel weer.

Wat betekent dit voor jou? Vanaf vandaag heb ik dus alle tijd om me 100% te focussen en jullie al mijn aandacht te geven. Zo heb ik besloten om in ieder geval de hele maand maart iedere dag een gratis coaching sessie aan te bieden. Waar ik eerst maar 2x per week tijd had om dit te kunnen doen, doe ik dit nu iedere werkdag. Dus pak je kans!

Heb jij last van stress op je werk in de zorg, heb je het idee dat het water aan je lippen staat. Dat je met pijn in je buik aan het werk gaat en het niet meer gezellig hebt met collega’s? Ga dan in de actie. Ik ga je daarbij helpen. Schrijf je in voor een gratis sessie. Dit kan in mijn praktijk in Zwijndrecht maar ook gewoon via internet vanuit je eigen luie stoel. Ik stuur je dan een link (hoef je ook niet te stoeien met Skype). Door hierop te klikken kunnen we in een privé omgeving met elkaar spreken en elkaar zien. Dat vind ik zelf nm. wel fijn om te zien of mijn tips landen en of je nog meer vragen hebt. Het geeft juist een verdieping in de gratis sessie. Want je wil hier ook mee aan de slag gaan toch %FIRSTNAME%?
 
Wil je een gratis sessie schrijf je dan hier in!
 

Ontspannen groet, 

Sija Dupré 
werkstresscoach